Beveiliging

Beveiliging

“Een beveiliger in de zorg werkt echt heel anders dan een ‘gewone’ beveiliger”

Een beveiliger in de zorg moet alles weten over veiligheid, maar ook kunnen omgaan met een agressieve cliënt, Herkennen van en omgaan met middelengebruik, psychoses, verwardheid.Gevaarzetting zien aankomen voor het zorgpersoneel en zichzelf.

No Kidding Zorg biedt datgene wat de zorg- en hulpverlening sector nodig heeft, namelijk veiligheid, kennis en begrip van de situatie.

Rots in de branding
“Een beveiliger in de zorg werkt echt heel anders dan een ‘gewone’ beveiliger. Hij moet natuurlijk een op en top correcte beveiliger zijn en is als zodanig herkenbaar en aanspreekbaar, ook als gastheer. Maar daarnaast moet hij heftige incidenten kunnen de-escaleren en veiligheid bieden voor cliënten en medewerkers in de zorg. Een goede beveiliger is dan de rustige rots in de branding die vakkennis heeft en autoriteit uitstraalt en net zoals de zorg zelf, maatwerk levert.”

Zorgbeveiligers staan stevig in hun schoenen en kennen de doelgroep uitstekend, waardoor zij snel kunnen schakelen met het zorgpersoneel op de werkvloer. De inzet van zorgbeveiligers bij alle soorten opvangen locaties en residentiële voorzieningen is een absolute succesformule. De zorgbeveiligers kunnen ingezet worden naar noodzaak of wens van de locatie en doelgroep. Vooral een zorgbeveiliger is voor een nachtdienst onmisbaar op locaties waar in de nacht geen zorg medewerkers aanwezig zijn.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op.

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen