Opvang

Opvang

Iedereen heeft recht om een dak boven te hebben

No Kidding Zorg is gespecialiseerd in het opzetten en bemannen van crisis-noodopvanglocaties. Door onze ruime ervaring en brede kennis van alle probelmathieken zijn wij gewend om heel adhoc te werken. No Kidding Zorg werkt in directe opdracht van diverse gemeentes in Zuid Holland.

 

Veel gemeentes bemannen nu nog zelf crisis- noodopvanglocaties, maar door de aanhoudende problematiek wordt er steeds vaker gekeken naar een zorgaanbieder, No Kidding Zorg biedt het gehele plaatje: van sociaal werker, vepleegkundige tot de beveiliging. Wij kunnen het en bieden het aan. Door onze inzet worden gemeentelijke hulpverleners niet tot nauwelijks belast.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op.

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Wij ontzorgen

Opvang

Opvang Oekraïense vluchtelingen

Wij bieden noodopvang aan Oekraïense vluchtelingen in het van der Valk hotel Pijnacker Nootdorp waar cliënten 24 uur per dag kunnen verblijven. Om gebruik te kunnen maken van noodopvang moet een cliënt zich eerst melden bij de Broodfabriek aan de Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk. De noodopvang heeft 75 opvangbedden verdeeld over 2-3 persoonskamers en vooral bestaande uit ouderen en families.

 

Opvang crisisnoodopvang

Naast de opvang voor Oekraïense vluchtelingen bieden wij ook crisis noodopvang aan vluchtelingen in het van der Valk hotel Pijnacker Nootdorp waar cliënten 24 uur per dag kunnen verblijven. Om gebruik te kunnen maken van noodopvang moet een cliënt zich eerst melden in Ter Apel. De crisisnoodopvang heeft 25 opvangbedden verdeeld over 2-3 persoonskamers en vooral bestaande uit ouderen en families.