Wij zijn op zoek naar zorgmedewerkers en beveiligers! Neem voor meer informatie contact op.

Disclaimer

Algemene voorwaarden en verantwoordelijkheden

No Kidding Zorg biedt een breed, samenhangend pakket aan diensten op het gebied van Maatschappelijke Opvang en Maatschappelijke Dienstverlening. Het NKZ is landelijk actief en kiest voor krachtgericht werken, waarbij jouw eigen kracht en keuzes als vertrekpunt worden genomen in jouw begeleiding.

Het bieden van zorg- en hulpverlening is de primaire functie van ‘No Kidding Zorg’. Wij doen dat volgens onze zorgvisie waarin wij de principes van positieve gezondheid omarmen. Positieve gezondheid betekent dat wij uitgaan van wat mensen nog wel kunnen, in plaats van wat er niet meer kan. Gezondheid gaat ook over het vermogen van mensen om met fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan.

No Kidding Zorg maakt gebruik van cookies voor Google Analytics op de website om informatie te verzamelen over het gebruik van de website en om rapporten te genereren over website-activiteit. Deze informatie wordt gebruikt om de website te verbeteren en beter af te stemmen op de behoeften van de gebruikers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies voor dit doel.

No Kidding Zorg is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten, omissies of vertragingen in de informatie die op deze website wordt weergegeven. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van deze informatie, inclusief directe, indirecte, incidentele of gevolgschade.

No Kidding Zorg streeft naar het bieden van accurate en actuele informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie altijd volledig en juist is. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

No Kidding Zorg is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of waarnaar wordt gelinkt. Het opnemen van een link naar een website van derden impliceert niet dat wij de inhoud van die website onderschrijven of goedkeuren.

De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van professioneel advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u een behandeling ondergaat.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden zoals hierboven uiteengezet.