Wij zijn op zoek naar zorgmedewerkers en beveiligers! Neem voor meer informatie contact op.

Over ons

Wie zijn wij?

Missie

Samenwerken aan een sterke samenleving

No Kidding zorg is er voor alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die, om welke reden dan ook, vanuit een kwetsbare positie zelf inhoud en richting aan hun leven willen geven, kunnen op ons rekenen. Wij begeleiden met een krachtgerichte benadering en richten ons op een deelname aan de maatschappij voor iedereen.

Per situatie zullen wij alle mogelijkheden bekijken en daar de begeleiding vorm mee geven. Voor iedereen zorgen wij voor maatwerk zodat wij met onze expertise en inzet kunnen bijdragen aan een leefbare en betrokken samenleving.

Team No Kidding Zorg
Visie

Zorg gaat verder dan zorg verlenen

De ideale samenleving heeft voor iedereen een plek in de maatschappij waar zijn of haar potentie maximaal tot uiting kan komen. Dit beeld vormt onze zorgvisie waarmee wij een bijdrage aan de maatschappij willen leveren. Dit willen wij doen door kwaliteitszorg te leveren.

Directie

No Kidding Zorg is er voor mensen in een kwetsbare situatie. Alle mensen die zelf opnieuw inhoud en richting aan hun leven willen geven, kunnen een beroep op ons doen. We bieden opvang, begeleiding en dagbesteding. Onze aanpak is krachtgericht, persoonlijk en gericht op deelname aan de maatschappij.

NKZ Bianca

Bianca den Exter

Talen: 
Nederlands
,
Engels
NKZ Charlotte

Charlotte den Exter

Talen: 
Nederlands
,
Engels
Werken bij NKZ

Jij kan een verschil maken

No Kidding Zorg is constant opzoek naar zorgverleners, talenten en vrijwilligers om ons team te versterken. Zien wij jou binnenkort op de werkvloer?