Wij zijn op zoek naar zorgmedewerkers en beveiligers! Neem voor meer informatie contact op.

Wij gaan verhuizen!

Op onze locatie aan het oude Koninklijke Conservatorium in Den Haag zijn we verantwoordelijk voor de opvang van zo’n 70 balletdansers van het United Ukrainian Ballet. Omdat deze locatie gesloopt gaat worden gaan we met onze groep verhuizen.

En wel naar een prachtig mooi verbouwde locatie in Kijkduin aan de Zandvoortselaan. Op deze locatie zat het Haags Centrum voor Onderwijsadvies (HCO) welke half december daar is weggegaan. De gemeente heeft in korte tijd het pand dusdanig verbouwd dat het nu klaar is om bewoond te gaan worden door Oekraïense vluchtelingen en met name de ballerina’s en ballerino’s van het dansgezelschap. Een ander deel van het gebouw zal beschikbaar zijn voor vluchtelingen die nu nog bij gezinnen verblijven uit de particuliere opvang. 

De komende week staat bij ons in het teken van de verhuizing en we zijn dan ook druk om alles hiervoor te regelen en in goede banen te leiden. Zowel wij als de dansers hebben er veel zin in en gaan er een mooie en fijne tijd van maken in Kijkduin!

Meer nieuws

Nieuws
Praatje maken; Kom gezellig langs! OPVANG KIJKDUIN
Blog
Eerste weken in Kijkduin.